Työpaikat

Red Bull on maailman ensimmäinen energiajuoma. Ensimmäinen Red Bull tölkki myytiin Itävallassa vuonna 1987. Vuoden 1987 jälkeen Red Bull on laajentunut 165 maahan ja maailmanlaajuisesti Red Bull -energiajuomaa kulutetaan yli 4 miljardia tölkkiä vuodessa. Maailman johtavan energiajuoman maailmanlaajuisesta menestyksestä vastaavat yrityksen 8294 työntekijää ympäri maailman. Red Bull on vahvasti mukana urheilun, musiikin ja kulttuurin saralla. Red Bull antaa siiivet!
 

Haemme nyt Suomeen uutta osaajaa

STUDENT BRAND MANAGER - TURKU

Oletko koulusi kemujen ykköstykki? Siis se sama tyyppi, joka ei missaa yksiäkään bileitä? Oikeastaan bileet alkavat kunnolla vasta silloin, kun sinä saavut paikalle. Mikäli asia on näin, olemme valmiit tarjoamaan sinulle unelmiesi duunin!

Jos pidät opiskelijaelämässä muustakin kuin luennolla ja kotona istumisesta, saatat olla etsimämme tyyppi. Työsi liittyy olennaisesti bileisiin ja tapahtumiin, joten tarjoamme mahdollisuuden yhdistää hauskanpidon töihin mitä parhaimmalla tavalla. Luonnollisesti edellytämme, että hommat kuitenkin hoituvat asiallisesti, vaikka takana olisi vähän rajumpikin yö. 

Etsimme hyviä tyyppejä, jotka eivät pienistä vastoinkäymisistä lannistu ja joilta eivät ideat lopu heti kättelyssä. Etsimämme henkilö pitää silmät aina auki ja on täynnä intoa, yritteliäisyyttä sekä vastuuntuntoa. Saatat myös olla sitä mieltä, että perinteinen opiskelijaelämä juhlineen ja tapahtumineen on aikansa elänyttä ja sinulla on ideoita siitä, miten sitä tulisi muuttaa.

Toivoisimme, että:
- Olet ensimmäisen tai toisen vuoden yliopisto-opiskelija.
- Olet ehtinyt jo luoda hyvät kaveriverkostot ympäri opiskelukaupunkiasi.
- Sinulta löytyy ajokortti.
- Saat asioita aikaan, etkä jätä niitä vain suunnitteluasteelle.
- Ideavarastosi on ehtymätön ja olet oma-aloitteinen niitä toteuttaessasi.

Jos tämä kuvaus sopii sinuun, älä jää epäröimään!  Tarjoamme mahdollisuuden saada erittäin pätevää markkinointialan työkokemusta ja pitää samalla hauskaa!

Haemme Student Brand Manageria Helsinkiin ja Turkuun.

Työ on osa-aikainen ja opiskelun ohella tehtävä. Työ alkaa mahdollisuuksien mukaan .

Avoimen hakemuksen ja CV:si voit lähettää vaikka heti sähköpostilla osoitteeseen rekry@fi.redbull.com

WINGS TEAMS REKRYTOI - OPISKELU PITÄÄ MAAN PINNALLA, MUTTA TÄMÄ TYÖ NOSTAA SINUT PILVIIN! 

Tässä työssä ei tunneta käsitettä normaali työpäivä. Yhtenä päivänä löydät itsesi laivan komentosillalta, toisena leffakuvauksista ja kolmantena helikopterista. Paikassa kuin paikassa havaitset energiaa tarvitsevat ihmiset ja tiedät miten piristää heitä. Olet kuin kotonasi joka tilanteessa, olivat kyseessä sitten öiset kotibileet tai arkiaamuinen toimistovisiitti. Nautit uusien ihmisten tapaamisesta ja sadan mitä kummallisemman persoonan kohtaaminen päivän aikana ei sinua pelota. 

Wings-teamin jäsenenä olet tärkeä osa Red Bull markkinointitiimiä. Siksi emme hae koriste-esineitä normaaliin tuote-esittelytyöhön, vaan persoonia jotka ovat mukana suunnittelemassa markkinointiamme. Työsi on itsenäistä ja saat tehdä sitä oikeastaan silloin kuin haluat. Siksi edellytämme työntekijöiltämme paljon. 

UNELMISSAMME OLET:

  • loistava tiimityöntekijä
  • ajokortin omaava
  • innovatiivinen ideapankki
  • rohkea toteuttaja, ehkä jopa vähän pähkähullu  

Jos tämän kuvauksen luettuasi tunnistat itsesi ja ajattelet: “Täytyy olla idiootti, jos tuota hauskanpitoa edes pitää työnä!” saatat olla etsimämme henkilö.

Vapaamuotoisen hakemuksen kuvan kera voi lähettää osoitteeseen: rekry@fi.redbull.com