Mikkoruotsi testi.jpg

Rallin MM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Ruotsissa kauden toisella osakilpailulla. Neljänneksi kauden avauksessa legendaarisessa Monte Carlo-rallissa ajanut Citroen-kuljettaja Mikko Hirvonen on valmis Ruotsin lumiränneihin.

Mikon valmistautuminen Ruotsin MM-ralliin on sujunut hyvin. Citroenin tehdasautolla kilpaileva Hirvonen kurvaili lauantaina Norjassa ajetun Finnskog-rallin voittoon. Norjan-ralli oli osa valmistautumista torstaina alkavaan Ruotsin MM-ralliin.

Kiireinen Mikko antoi viime sunnuntaina 5.2.2012 toimittajille kyydityksiä Sunnen kunnassa, aivan Ruotsin rallin reitin lähistöllä.
Tie oli sieltä nopeammasta päästä, sillä kylmyyden ja kauhun kangistamat toimittajat pääsivät maistelemaan Citroën DS3 WRC:n huippunopeutta. Hirvonen saapui paikalle suoraan Åresta, missä oli ennen lauantaista Rally Finnskogia viettänyt kolme päivää rentoutuen laskettelun merkeissä.

- Jos on tällainen ajopäivä, tai muuta siistiä tekemistä, että ajetaan jollain, tai kiivetään johonkin vuorelle, niin ne ovat ihan mukavia. Tässä kohtaa, kun ajettiin kilpa-autolla juuri rallin alla, niin kaikki kilometrit ovat mulle kotiapäin. Huiput oli siinä 190km/h, sen mihin auto kulkee. Kyyditettävät saivat siis elämänsä kyydit, naureskeli Mikko.

Kohti kolmatta voittoa

Viime vuonna Mikko Hirvonen otti toisen peräkkäisen voittonsa Ruotsissa ja nyt on haussa se kolmas peräkkäinen eli hattutemppu. Ruotsin rallissa tehdään nyt myös historiaa, sillä kilpailu polkaistaan ensimmäistä kertaa käyntiin tämän vuoden sääntöihin lisätyllä aika-ajolla torstaiaamuna.
Kuljettajat saavat valita perjantain lähtöpaikkansa torstaisen aika-ajon perusteella.
Kommentit

    Lisää kommentti

    * Kaikki kentät ovat pakollisia
    Ainoastaan 2000 merkkiä :
    Kirjoita sana vasemmalle, sitten klikkaa "Lähetä kommentti":

    artikkeli Yksityiskohdat